05.06.14

"Зазвичай люди не помічають як біжить час"

   Ці слова відомого французького письменника та авіатора Антуана де Сент-Екзюпері є актуальними для будь-якого часу. І необхідно сказати, що людям таки треба хоч трохи слідкувати за цим невловимим та безжалісним створінням. Навіть якщо ви щасливі і зовсім не помічаєте того часу, краще все ж хоч невеличку частину себе залишати у реальному часі та просторі) Тут на допомогу прийде пристрій відомий ще мешканцям Стародавнього Єгипту та Межиріччя - годинник. 
   Тож сьогодні у бібліокейсі ви зможете знайти декілька цікавих ідей щодо створення настінного годинника власноруч. Адже він не просто показує нам час, а й може бути цікавим доповненням до інтер'єру бібліотеки.

   
   Для виготовлення годинника вам обов'язково знадобиться основний механізм, який має бути якісним і довговічним. Також важливо не забувати, що роль циферблата може виконувати будь-що, головне, щоб ваше творіння мало гарний вигляд і обов'язково несло якусь ідею.
   
Якщо у вас на роботі завалялось декілька дуже вже старих журналів, і ви не знаєте, що з ними робити, то ви з легкістю зможете перетворити їх на такий яскравий годинник.



Впевнена, що в багатьох з нас на горищах, антресолях, в комодах та шафах можна знайти старі пластинки для радіол. З них можуть також вийти цікаві фігурні годинники. 




Таке чудо з чашок та блюдець, напевно, захоче зробити кожен. А чому б і ні. Все доволі просто.


Годинник-карта допоможе вашим читачам не лише орієнтуватися в часі, а й краще вивчити географію.

18-ть гральних кубиків і годинниковий механізм - вуаля!


Ось ще декілька цікавих ідей! 











Успіхів вам та творчої наснаги!

Немає коментарів:

Дописати коментар