18.09.14

Одна з історій про сучасну Русалоньку

    Привіт усім! Після своєрідної тримісячної відпустки, або затишшя перед бурею, як хочете, так і називайте, я знову вирішила зазирнути до свого бібліокейсу. Цього разу мені до рук потрапила невеличка цікавинка, якою я б дуже хотіла поділитися з Вами.

    Сподіваюсь, що нікого з читачів цього блогу, звичайно, якщо такі ще є, я не здивую іншомовним словом "буктерйлер" (book trailer), яке впевнено, хоч і не так швидко, як хотілося б, але входить до нашого вжитку. 
    Отже, буктерйлери - це невеличкі відеоролики, відеорозповіді, що створені з метою презентації книги. Якщо на початку вони справді задумувалися як своєрідні рекламні ролики для відповідної аудиторії, тобто для рекламозалежних людей, то сьогодні букртейлери відокремились і вільно функціонують самостійно. Окрім презентації книжкового продукту вони ще й повинні захопити глядача нею, викликати у нього неймовірне бажання прочитати книгу. Погодьтесь, що сьогодні це завдання не можна назвати досить легким, особливо якщо мова йде про підліткову аудиторію.

    Тож сьогодні у бібліокейсі Вашій увазі пропонується мій перший буктрейлер на книгу відомої української письменниці Марини Павленко. Про цей твір уже йшла мова у "дуелі сучасної дитячої книги". Пригадуємо і насолоджуємось переглядом!


    Сподіваюсь, що у Вас виникло бажання прочитати цю книгу або хоча б переглянути, якщо так, то я досягла мети! Між іншим, це лише перша книжка із серії. 

    P.S. Велика подяка юним користувачам нашої бібліотеки, які погоджуються брати участь у моїх невеличких експериментах.